Sunday, October 21, 2018

Σε μια ιδανική Δευτερα .

Σε μια ιδανική Δευτερα δε δουλευεις.Εχεις ρεπο.Σηκωθηκες επλυνες τα μουτρα σου και ενιωσες ομορφα με το κρυο νερο στα μαγουλα σου τοσο που χαμογελασες. Εβαλες την playlist να παιζει Ασιμο και ανοιξες την καφετιερα με ενα χαμογελο στα πλαγια να προσπαθει να ενοχλησει την συνηθεια της μιζερης δευτερας.Αυτη ομως ειναι ιδανικη ετσι δεν ειπαμε;

Σε μια ιδανικη Δευτερα δε σηκωθηκες απο το κρεβάτι μεχρι να τελειωσεις και την δευτερη κουπα του καφε,επαιζες με το σκυλι σου που τοσο σου ειχε λειψει αφου η κουραση της καθημερινοτητας δεν σου αφηνε περιθωρια.Χτενισες τα ανακατα μαλλια σου ,εβαλες το αγαπημενο σου μαυρο φορεμα και τα σκισμενα σου μαυρα all star ,το λουρι στο παιδι και αποφασισες να σε δει λιγο ο ηλιος επειδη το ηθελες οχι επειδη επρεπε να τρεξεις για κεινες τις ατελειωτες δευτεριατικες δουλειες.

Σε μια ιδανικη δευτερα απολαυσες εκεινη την καυτη σοκολατα σε κεινο το χωμενο καπου στο κεντρο μαγαζι με την κολλητη σου διχως συζητησεις για παραπονα και ασχημα συμβαντα,αλλα ελπιδες και ονειρα. Χαζεψες ολα εκεινα τα κρυμμενα ολο εκπληξεις μαγαζια και αγορασες κατι για την μαμα σου που τελευταια δεν προλαβαινες να την δεις πολυ,και πηγες και την βρηκες.

Σε μια ιδανικη δευτερα σου χαμογελασε εκεινος που θες ,αλλωστε ελαμπες ολοκληρη κι οχι απο τι φορουσες η το απλο σου μακιγιαζ αλλα απο την γαληνη του προσωπου σου και την απαλη σου αυτη αυρα.Γυρισες σπιτι μαζεψες τα μαλλια σου ψηλα εβγαλες οτι δεν χρειαζοταν και εβαλες την αγαπημενη σου ταινια περιμενοντας τον ντελιβερα να φερει το υπεροχο εκεινο χαρτινο κουτι.Το αδειασες διχως τυψεις και το γεμισες με τα μυξομαντιλα που δημιουργηθηκαν λογο της ταινιας,μη ξεχναμε πως εισαι αθαραπευτα ρομαντικη.

Σε μια ιδανικη δευτερα σε θυμηθηκες,σε εκτιμησες και σε αγαπησες.Σε μια ιδανικη δευτερα αποφασισες πως ολες οι μερες ειναι ιδανικες αρκει να το θες.
-Γεραλντινα.

No comments:

Post a Comment

Αλλού το πήγαινα

  Θα καθαρίσει το κεφάλι μου Σιγά σιγά Συγνώμη ήμουνα σκληρή Μαζί σου Μαζί μου Μαζί μας Και συ δε πηγές πίσω Πάλι τα ίδια κάνω Δεν έχει σημα...