Friday, December 7, 2018

Τα καθίκια / 6.12.2018

Κατεβαίνοντας την Αμαλίας προς Πανεπιστημιου ακουω μια 30αρα καλοντυμενη με τα αρωματα της και τα τακουνακια της να ουρλιαζει για τα καθικια τους αραχικους που εξαιτιας ? τους κλεινει ο δρομος,πως βγαζουν λεει τα ψυχολογικα τους και τον χουλιγκανισμο τους σε μαγαζακια? και οτι τα πληρωνει ολα ο "απλος" κοσμακης. Την προσπερναω επιδεικτικα σαν καθικι και εγω και γελαω.Γυρω στις 12 εξάρχεια δερβενιων γωνια υπαρχει ανοιχτη πολυκατοικια,υστερα απο συγκρουση τρεχουμε να μπουμε μεσα ,παω να κρατησω την πορτα και ερχομαι αντιμετωπη με την εννοια του μαλακα σεξιστη μικροαστου,ο διαολογος εξης:
-Τι κανετε εκει,μη κλεινετε!
-Τι ειναι η πολυκατοικια οχυρο;
-Θα μας σκοτωσουν.
-Μπες μεσα τοτε.
-Οχι χωρις τους υπολοιπους αφηστε μου την πορτα.
Και μας εκλεισε την πορτα με οσο μισος διχως λογο ειχε μεσα του.
Στουρναρη 3.00 υστερα απο συγκρουση και ρηξη απειρων χημικων κατευθεινομαστε προς τις πολυκατοικιες που υπηρχαν ανοιχτες μαζι με μας τα ΜΑΤ απο πισω να τραβουν μια κοπελα την τραβαει συντροφος και μας πετανε χημικα μεσα ενω παλευουμε να διαφυγουμε για τις ταρατσες να αναπνευσουμε δυο λεπτα αργοτερα μας πετουν χημικα πανω στην ταρατσα αλλα ξερεις τα καθικια ειμαστε εμεις,οχι αυτοι.
Εμεις σκοτωσαμε εν ψυχρω 15χρονο.Εμεις σου καταπαταμε καθε μερα το δικαιωμα σε μια καλυτερη ζωη,εμεις σε εχουμε πιονι να εκτελεις δικα μας συμφεροντα,εμεις φταιμε για οσα πληρωνεις η μηπως οχι; Απο τον καναπε μου ισως τα εβλεπα και γω ετσι με τοσο καλοστημενη προπαγανδα απο το χαζοκουτι να σου τριπαρρει τον εγκεφαλο καθε μερα ειναι αναμενομενο .Μα βολευεσαι στο να μαστε εμεις οι κακοι και οχι εκεινοι,βολευεσαι στο να κατηγορεις εμας και οχι αυτους γιατι ο φοβος του να φυγεις απο το βολεμα και να αμφισβητησεις σε πρωτο επιπεδο την εξουσια ειναι μεγαλος και εσυ τοσο μικροαστος που προκαλει αηδεια σε ολους εμας που δε δεχθηκαμε να καταπιουμε την καραμελα-παυσιπονο χαδι-μαχαιρια-σφαιρα της εξουσιας και προτιμησαμε να φαμε χημικα μηπως γλιτωσουμε εκεινο το καποτε θα ερθουν για σενα και καθε εσενα. Τετοια εξουσια να την παρετε σπιτι σας αν σας κανει κεφι εμεις ουτε σπιτι μας ουτε στους δρομους μας ουτε πουθενα.Ανοιξε τα ματια σου και δες ποια ειναι τα καθικια και ποιος σου πινει το αιμα καθε μερα και μην αγχωνεσαι για τα σπασμενα οι προσαγωγες και οι συλληψεις ειναι αρκετες για να καλυψουν τις ζημιες. Αλλαξε κανα καναλι τωρα να γεμισεις το αδικο σου με δικιο μαζι με ολα τα πραγματικα καθικια γιατι εν τελη εισαι κι εσυ ενα απο αυτα κι οχι εμεις.

-Γεραλντινα

No comments:

Post a Comment

Αλλού το πήγαινα

  Θα καθαρίσει το κεφάλι μου Σιγά σιγά Συγνώμη ήμουνα σκληρή Μαζί σου Μαζί μου Μαζί μας Και συ δε πηγές πίσω Πάλι τα ίδια κάνω Δεν έχει σημα...